Vă vine să credeți? Revelionul lui Dan Negru, în topul audiențelor din Europa ca număr de telespectatori

Difuzat de Antena 1 și prezentat de Dan Negru, Revelionul Starurilor 2021 a ocupat locul secund în topul audiențelor, în Europa. Prima poziție a fost ocupată de BBC, informează paginademedia.ro.

„New Year Live”, programul special de la BBC1, a strâns în fața televizioarelor 6,1 milioane de telespectatori, având un share de 38%, conform The Guardian.

În schimb, Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 a fost urmărit de 2,5 milioane de români și a avut un share de 36% pe segmentul comercial.

Pentru Revelionul Starurilor 2021, momentul de vârf a fost înregistrat la ora 23.05, când în fața televizoarelor se aflau 3,57 milioane de români, adică 20,3 rating și 41,3 cota de piață.

La nivel european, podiumul edițiilor de Revelion a fost completat de „L’anno che verra”, de la postul Rai Uno. Spectacolul italienilor a fost urmărit de opt milioane de persoane și a avut un share de 33,9%.

Cu 7 milioane de privitori și o cotă de share de 33,7%, RTVE (Spania) s-a clasat pe locul patru, iar France 2 a ocupat poziția a cincea, cu 5 milioane de urmăritori și o cotă de share de 27,9%.

Publicitate