Cumpănașu, în atenția Poliției după ce a instigat elevii la ură împotriva profesorilor

Poliția, dar și Judecătoria Sectorului 4, s-au sesizat cu privire la clipul de pe rețeaua Tik Tok, prin care Alexandru Cumpănașu instigă elevii la ură împotriv profesorilor și la abandon școlar, informează Digi24.ro.

Deputatul PNL, Pavel Popescu, l-a criticat dur pe Alexandru Cumpănașu pentru contul și postările sale de pe TikTok, care influențează peste 500.000 de elevi, zilnic.

Un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în vazul nostru, al tuturor.”

Popescu a cerut suspendarea contului lui Cumpănașu.

Chiar dacă Alexandru Cumpănașu a lipsit o perioadă din atenția presei, se pare că pasiunea sa pentru rețelele de socializare a rămas la fel de vie, ca și în campania prezidențială, notează ziaristii.com.

Acesta încă păstrează legătura cu cei mai mulți dintre „cumpănași” pe conturile sale de Facebook, Instagram și, mai nou, Tik Tok, acolo unde este urmărit de peste 500 de mii de oameni, majoritatea fiind elevi cu vârsta până în 18 ani.

Până în prezent, mai multe persoane au sesizat faptul că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii, sunt mai mult decât deplasate.

Cristian Tudor Popescu s-a declarat oripilat de acest subiect: ”După ce s-a urcat pe cadavrele fetelor de la Caracal, Cumpănașu exploatează cu cinism slăbiciunile reale ale sistemului de învățământ. Îngrijorător este numărul mare, de peste 500.000 de urmăritori.”

Publicitate