ȘOCANT! Un bărbat a fost înjunghiat de un vecin de bloc pe motiv că sforăie îngrozitor

Vasile, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Câmpia Turzii, trăiește de ani de zile o adevărată dramă: sforăie atât de tare încât, imediat ce se pune puțin la odihnă, în apartamentul său, vecinii săi încep să-i bată în țevi, incapabili să doarmă din pricina zgomotului emis de către el!

Ca să scape de necaz, omul și-a făcut până acum și patru operații, cu laser, dar până la urmă totul s-a dovedit în zadar! Și, pentru ca tacâmul să fie complet, sâmbătă seară, la întoarcerea acasă, vecinul de deasupra sa l-a înjunghiat, efectiv, disperat că nu e lăsat să se odihnească, informează bzc.ro.

Bărbatul arată apoi că în ziua de sâmbătă, 19 decembrie, i-a abordat pe vecinii de deasupra  – cei pe care-i suspectează că-i distrug odihna, prin lovituri aplicate în țevi – întrebându-I dacă ei fac așa ceva, iar aceștia, așa cum prognozase, s-au bâlbăit și i-au spus că n-au habar cine procedează astfel.

Însă, totuși, au specificat că sunt teribil de deranjați de zgomotul îngrozitor, care se aude permanent din apartamentul său!

Apoi dl. Vasile adaugă: “Și în seara aceleiași zile, pe la ora șapte seara, m-am întors de la alimentară – și când am dat să intru în scara blocului, i-am zărit pe cei doi soți de la apartamentul de deasupra mea., parcă mă așteptau.

Am dat să trec pe lângă ei, fără să-i salut, când am observant că femeia a încercat să-l împiedice pe bărbatul ei să se arunce la mine… N-a reușit pe deplin și acesta, cu un cuțit pe care-l ținea într-o mână, a reușit să-mi străpungă cu el buza superioară, perforându-mi-o până la dinți… Am dat fuga acasă, am anunțat poliția și i-am așteptat pe oamenii legii.

După ce aceștia au venit, am mers, împreună cu ei la Unitatea de Primire a Urgențelor, de la Spitalul Municipal, unde medicii mi-au oprit sângerarea și mi-au cusut buza străpunsă. Apoi, m-am deplasat la un avocat și am vorbit cu el de o eventual angajare, supărat că poliția era de partea agresorului…

Acesta susținea, sus și tare, că m-a înjunghiat pentru că eu am fost cel care i-a atacat soția și i-am strâns-o de gât. Vă dați seama că-i un lucru nereal, femeia n-are urme de agresiune, nimic, și  de aceea plângerea din partea mea o s-o facă avocatul: însă direct la Parchet și nu la Poliție.”

Dacă ați fi în locul meu, ce-ați face? Să fii înjunghiat doar pentru că sforăi, o anomalie de care suferă șaizeci la sută din populație, nu cred că acesta e un lucru normal, care trebuie lăsat nepedepsit!

Și, referitor la această proporție, asta n-o spun eu, ci statisticile – fiindcă, vă rog să mă credeți, am studiat bine problema.” După care salută respectuos și părăsește, grăbit, sediul I.M.L.Cluj.

Articolul complet despre acest subiect îl puteți citi aici.

 

Publicitate