Andrada Precup a câștigat finala X FACTOR!

Finala X Factor sezonul 9 a debutat cu un moment de excepție din partea juraților. Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au pășit pe scenă purtând ținute spectaculoase și au făcut show interpretând câte un fragment de melodie din repertoriul lor, potrivit a1.ro.

Italienii de la Super 4 au deschis seara Marii Finale și au cântat piesa „Next to you” alături de invitata specială Raluka.

Andrada Precup a cântat în Finală alături de Adrian Daminescu piesa „România”.

Sonia Mosca a cântat cu Monica Anghel piesa „Prayer”, iar Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său Florin Salam, însă acesta nu a putut ajunge, așa că Florin Ristei a salvat situația și a participat la duet alături de concurentul Loredanei.

De asemenea, finaliștii au avut câte un moment solo, dar și câte un moment alături de mentorii lor.

ANDRADA a câștigat finala X FACTOR!

La doar 16 ani, Andrada a adus pe scena de la X Factor emoție, bucurie și lacrimi. Cu o voce extraordinară și cu o vădită pasiune pentru muzică, tânăra a interpretat „Proud Mary”, în cadrul audițiilor. Nu doar momentul muzical a impresionat jurații, ci și povestea sa de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite să fie de milioane.

Momentul de la audiții a avut ca rezultat 4 DA, astfel că Andrada a mers direct în bootcamp. Acolo, tânăra l-a emoționat până la lacrimi pe Ștefan Bănică cu melodia „Lie Ciocârlie”. A urmat prima rundă a Duelurilor, la sfârșitul căreia am aflat cine sunt semifinaliștii emisiunii. În această etapă a show-ului, Andrada a cântat melodia „All of me”. În semifinală, vocea Andradei a fost pusă în evidență de piesa „Killing me softly”. Jurații au fost piele de găină și au avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa concurentei. Prestația sa a transformat-o în finalistă.

Publicitate