Ce a făcut Diana Șoșoacă în fața lui Iohannis după ce au fost oprite camerele TV

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a povestit cu lux de amănunte pe Facebook ce s-a întâmplat după ce transmisia de la Cotroceni s-a oprit, informează libertatea.ro.

Aceasta a explicat de ce nu a purtat masca corect și a spus că atunci când a fost în apropierea președintelui a pus masca pe masă.

Mi-am pus masca doar pe gură, nu pe nas, pentru că e dreptul meu să respir. Am intrat în sala în care a avut loc întâlnirea, sunt două mese la distanțe foarte lungi. Până vine președintele ești obligat să stai în picioare.

A venit președintele, a spus «Sărut mâna», «Bună ziua»”, a spus Diana Șoșoacă și care le-a povestit internauților că parlamentarii AUR i-au tranmis lui Iohannis că premierul propus de ei este Călin Georgescu, iar ca ministru al Educației îl propun pe Florian Colgeag.

La finalul scurtei întâlniri, după ce președintele le-a vorbit „frumos, cu glas tremurător chiar”, așa cum arată senatoarea AUR, ea a făcut un gest care să fie un semnal pentru instituția prezidențială.

În acel moment, ne-a întrebat dacă mai avem ceva de spus și s-a uitat la mine. Eu am continuat să mă uit puternic în ochii dânsului, dânsul s-a ridicat în picioare, ne-am ridicat și noi, și în acel moment George i-a spus că are un cadou pentru dânsul: tabloul cu România Mare, în care sunt pictate pădurile României așa cum erau cândva.

Domnul președinte s-a uitat la noi și a spus că-l va prelua un consilier și în acel moment mi-am luat masca și am pus-o jos pe masă, rămânând fără mască în fața președintelui României. S-a uitat la mine, m-am uitat la dânsul, ne-am salutat «Sărut mâna! Bună ziua!», «La revedere, domnule președinte!», iar de acolo am ieșit efectiv fără nicio mască”, arată Diana Șoșoacă.

SPP-ul a înlemnit!

Senatoarea AUR a povestit cum a reușit să treacă și de SPP-iștii care i-au cerut să poarte mască, arătându-le acestora o adeverință medicală. „Evident că SPP-ul a înlemnit, m-a rugat să-mi pun masca.

Am spus: Am și eu drepturi în această țară! Există excepții de la lege, de la o lege oricum neconstituțională, nici măcar nu este lege. Am o adeverință medicală, mi-a fost cerută adeverința, s-a făcut o copie după ea, și toți albiți, înțepeniți, au tăcut și ne-au condus spre ieșire (…) Nimeni nu a mai avut curajul să ne spună nimic.

Se uitau la mine înlemniți și nu înțelegeau cum pot să mă plimb fără mască în interiorul Palatului Cotroceni”, a spus senatoarea de la Iași, care arată că nu a încălcat astfel protocolul.

Nu știu de ce îi ziceți toți dulap că nu e chiar așa” Diana Șoșoacă le-a descris internațiulor care nu l-au văzut niciodată și cum arată președintele Klaus Iohannis.

Ce am simțit când l-am văzut pe președinte? Absolut nimic! Să știți că nu e chiar atât de mare,  de lat pe cât pare. Este înalt, dar nu foarte lat, nu știu de ce îi ziceți toți dulap că nu e chiar așa.

Nu știu cu alții cum s-a comportat, dar nouă ne-a vorbit foarte cald, uimitor de cald. N-a mai fost acel ton «stați acasă, altfel săptămâna viitoare avem înmormântări». Nu cred că și-ar fi permis.

Am înțeles că a fost foarte curios să mă cunoască, îl anunț că doar o întâlnire de 5 minute nu înseamnă nimic și că nu i-aș dori să mă cunoască”, a spus Șoșoacă.

Citeşte întreaga ştire: Ce a făcut Diana Șoșoacă în fața lui Iohannis. Senatoarea AUR a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce camerele TV s-au oprit: „SPP-ul a înlemnit”

Publicitate