AUR avertizează: Vrem să schimbăm sistemul repede. Suntem generația revanșei!

Mesaj cutremurător transmis de președintele AUR, în direct la TVR 1, în emisiunea ”România9”, clasei politice actuale! 

George Simion a declarat că vrea să schimbe actualul sistem și foarte repede. Simion a declarat că este vorba despre o datorie pe care actuala generație o are față de părinți și bunici și că această generație este cea a „REVANȘEI”, informează stiripesurse.ro.

Orice român ar trebui să fie vocal acum, am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe minut și ne este propus ca prim-ministru, culmea, tocmai acest ministru de Finanțe care a făcut aceste împrumuturi.

Față de generația bunicilor noștri, față de generația părinților noștri, avem o datorie, iar noi suntem generația revanșei. Am creat de la 0 o forță politică puternică, am 34 de ani și vreau să schimb această țară.

Am văzut că se poate, am văzut că sistemul care încerca să ne bage sub preș este foarte slab și cu siguranță poate fi înlocuit, mi-a întărit asta, actuala campanie electorală. Vreau doar să nu dureze mult, nu vreau să ajungem la putere peste 8 ani, peste 12 ani, pentru că este timpul să punem oameni valoroși la conducerea statului”, a declarat George Simion.

(…)Am creat de la 0 o forță politică puternică, am 34 de ani și vreau să schimb această țară. Am văzut că se poate, am văzut că sistemul care încerca să ne bage sub preș este foarte slab și cu siguranță poate fi înlocuit, mi-a întărit asta, actuala campanie electorală.

Vreau doar să nu dureze mult, nu vreau să ajungem la putere peste 8 ani, peste 12 ani, pentru că este timpul să punem oameni valoroși la conducerea statului”, a mai adăugat președintele AUR.

Publicitate