O frumoasă melodie patriotică deschide sărbătoarea Zilei Naționale a României (VIDEO)

Cea mai nouă melodie dedicată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, interpretată de Emilia Dorobantu, alături de Muzica Reprezentativă a Armatei, intitulată ”ROMAN VOI FI MEREU”, a fost realizată în urmă cu un an, în Sala de marmură a Cercului Militar Național.

Emilia Dorobanțu: ROMAN VOI FI MEREU este melodia pe care o voi canta intotdeauna cu mare onoare alaturi de AMBASADORII MUZICALI ai Armatei.

Imi doresc ca acest cantec sa rasune in inimile tuturor romanilor !❤️ Vreau in mod deosebit sa-i multumesc domnului colonel Aurel Gheorghita, Inspectorul Muzicilor Militare ale Armatei Romane si Trustului de Presa al Armatei pentru realizarea filmarii.

Dirijor – Colonel Aurel Gheorghita Muzica – Emilia Dorobantu Text – Mihai Pascar Locatie -Sala de marmura a CERCULUI MILITAR NATIONAL Emilia Dorobantu a devenit in timp o personalitate in folclorul romanesc ,fiind considerata vocea de aur a generatiei tinere de interpreti populari.

Premii si distintii : -2010-Personalitatea anului in promovarea culturii și valorilor românești – 2010 – Festivalul de Folclor Mamaia 2010 – Marele Premiu „Mamaia” si Premiul Presei, Mamaia; – 2009 – Premiul I – „Maria Tanase”, Craiova, judetul Dolj – 2010 – Marele Premiu – „Maria Lataretu”, Targu Jiu, judetul Gorj – 2010 – Marele Premiu – „Strugurele de Aur „Jidvei -2007 – Marele Premiu la Festivalul de „Doine si balade” – 2009 – Marele Premiu – „Cantecele romanilor de pretutindeni”

Publicitate