Avem cu ce ne mândri: consilier județean rămas repetent la 45 de ani, in clasa a XI-a

Zilele trecute, în ședința solemnă de constituire a Consiliului Județean Iași, a depus jurământul Lăcrămioara Ursu, proaspăt aleasă în funcția respectivă.

În urmă cu câteva luni, pe listele de candidați PSD pentru Consiliul Județean Iași a fost pusă pe un loc eligibil Lăcrămioara Ursu care are vârsta de 45 de ani și anul acesta a rămas repetent în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Stefanescu” din municipiul Iași, informează dezvăluirea.ro.

Potrivit unei adrese remisă presei de unitatea de învățământ, Lăcrămioara Ursu a rămas repetentă deoarece nu s-a mai prezentat să-și încheie situația scolară, precizează sursa citată.

Instituția de învățământ a mai transmis că Lăcrămioara Ursu s-a înscris in anul școlar 2018-2019 in clasa a X-a seral pe baza unei foi matricole din anul școlar 1989-1990.

La vârsta de 15 ani Lăcrămioara Ursu a absolvit clasa a IX-a la Liceul Industrial Dimitrie Cantemir, specializarea ”mecanic” după care a renunțat la școală. In anul 2018, la vârsta de 43 de ani s-a gândit că ar fi bine să termine măcar liceul dar intre timp a fost angajată de Maricel Popa (fostul președinte al CJ Iași) pe un post de consilier personal pentru problemele rromilor pe o leafa de încadrare de 5.570 lei.

Contactată telefonic, pentru a-i cere un punct de vedere, Lăcrămioara Ursu a declarat: ”Eu acum nu sunt in Iași. Nu pot să vă răspund sunt la volan. La revedere!”

Publicitate