Eveniment cultural la Piatra-Neamț cu Adrian Minune, Florin Salam și alți invitați!

Pe data de 30 august 2024, Piatra-Neamț va găzdui un eveniment cultural de amploare, organizat de Nicolae Păun și Partida Romilor Pro-Europa.

Caravana Culturală „Romi pentru România” va aduce pe scenă o serie de artiști îndrăgiți, care vor susține recitaluri în parcarea Sălii Polivalente, începând cu ora 18.00.

Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Florin Salam, Adrian Minune, Jamarr, Monik (Trupa Angels), Axinte (cunoscut din Vacanța Mare) și Julia (Trupa Sexy). Spectacolul promite o seară plină de muzică și voie bună, iar intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să participe.

„Hai să ne bucurăm împreună de muzică și voie bună! Nu rata acest spectacol de excepție”, au transmis organizatorii evenimentului.

Evenimentul se înscrie într-o serie de inițiative menite să celebreze cultura romă și să promoveze diversitatea culturală în România. Concertul din Piatra-Neamț este așteptat cu nerăbdare de comunitatea locală și promite să fie unul dintre cele mai memorabile momente ale verii.

Publicitate