Un grav accident, cu 10 victime, a avut loc în această dimineață pe drumul E85, în Suceava! – FOTO

Un accident grav pe un drum din Suceava a provocat moartea șoferilor a două autovehicule implicate și rănirea altor opt persoane, inclusiv doi copii. Echipajele de intervenție au găsit victimele încarcerate, iar cele două persoane decedate nu au răspuns la resuscitare.

Luni dimineața, în localitatea Bălcăuți, a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, accidentul a avut ca rezultat moartea șoferilor celor două autoturisme și rănirea a opt persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-au identificat 10 victime, inclusiv doi copii. Șoferii celor două autoturisme au fost găsiți în stop cardio-respirator. Deși au fost aplicate măsuri de resuscitare conform protocolului, cei doi bărbați nu au supraviețuit și au fost declarați decedați.

Celelalte victime, care erau conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate în unități spitalicești din Rădăuți și Suceava pentru tratamente suplimentare. Circumstanțele exacte ale accidentului sunt în continuare investigate de autorități.

Publicitate