Pentru că nu purta centură, un șofer a ajuns direct în portbagajul mașinii în urma impactului!

Un șofer din București a fost grav rănit și transportat de urgență la spital, după ce a efectuat o manevră interzisă și a fost implicat într-un accident teribil în noaptea de joi spre vineri.

Incidentul s-a produs la intersecția dintre Calea Griviței și strada Caraiman, când bărbatul, care nu purta centura de siguranță, a încercat să facă o întoarcere fără să se asigure corespunzător.

Într-o fracțiune de secundă, autoturismul condus de acesta a fost lovit violent de o mașină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul vinovat a fost proiectat direct în portbagajul propriei mașini, acolo unde a fost găsit de echipele de salvare sosite la fața locului.

„După semafor a făcut stânga. Nu l-am văzut din cauza reparațiilor care sunt acolo. Când am schimbat banda, era în fața mea. Am încercat să-l evit, dar am lovit bordura și un stâlp pe partea cealaltă. Nu a avut centura! Dacă avea centura…”, a declarat șoferul care circula regulamentar.

În urma coliziunii, un acumulator din unul dintre vehicule a sărit și a lovit o a treia mașină, care aștepta la semafor. Șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Victima a fost transportată la Spitalul Elias, unde a rămas internată pentru investigații și tratament. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Publicitate