Reacția unui supermarket după ce o clientă a cumpărat pizza cu mucegai! – FOTO

Kaufland România a răspuns prompt după ce o constănțeancă a descoperit că pizza congelată achiziționată dintr-unul din magazinele lanțului era mucegăită.

Incidentul, relatat în data de 10 august 2024 de către publicația Replica de Constanța, a atras atenția conducerii retailerului, care a recunoscut eroarea și a oferit explicații, informează replicaonline.ro.

„La Kaufland, tratăm cu maximă seriozitate orice problemă legată de calitatea produselor,” au declarat reprezentanții companiei. Aceștia au confirmat că, după ce au fost informați despre incident, au efectuat verificări detaliate în toate magazinele din Constanța, precum și la partenerul de livrare.

„Nu am identificat alte produse cu probleme similare. Ne cerem scuze și vă asigurăm că sănătatea și siguranța clienților noștri sunt prioritare pentru noi,” au adăugat aceștia.

Valoarea produsului alterat a fost restituită clientei prin intermediul contului online folosit la plasarea comenzii. De asemenea, Kaufland a contactat și furnizorul produsului, Dr.Oetker, care a confirmat că nu există probleme de calitate la nivelul lotului sau în țara de origine.

În concluzie, Kaufland România a recunoscut că produsul vândut a fost alterat, dar asigură clienții că toate celelalte produse din magazinele lor respectă standardele de calitate și siguranță.

Publicitate