Un asistent medical șantaja cu poze deocheate o tânără cunoscută pe internet!

Un asistent medical în vârstă de 35 de ani, R.A., angajat pe secția Bloc Operator nr. 1 din cadrul Clinicilor de Chirurgie 1 și 2 de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, a fost arestat preventiv după ce, timp de cinci luni, ar fi șantajat o tânără de 25 de ani pe care o cunoscuse pe rețelele sociale.

Potrivit anchetatorilor, relația virtuală dintre cei doi s-ar fi încheiat la inițiativa tinerei, moment în care bărbatul ar fi început să o amenințe că va publica fotografii și videoclipuri compromițătoare cu aceasta.

Tânăra a depus plângere la Secția nr. 5 Poliție Iași pe 10 aprilie 2024, declarând că a fost șantajată în mod repetat începând cu 28 martie 2024.

Polițiștii au demarat imediat cercetările și l-au identificat pe bărbat, reținându-l pentru 24 de ore pe data de 8 august 2024. A doua zi, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, conform informațiilor oferite de reprezentanții IPJ Iași.

Cazul a șocat comunitatea locală, dată fiind gravitatea faptelor și poziția de încredere pe care o deținea inculpatul în cadrul spitalului. Ancheta continuă pentru a se stabili toate circumstanțele acestui caz.

Publicitate