O femeie decedată a revenit la viață tocmai în timpul priveghiului. Acum se află la spitalul din Iași

Un incident neobișnuit a zguduit comunitatea din Sârca, o localitate din comuna Bălțați, județul Iași. O femeie de 94 de ani, despre care vecinii și familia credeau că a murit, a dat semne de viață chiar în momentul în care pregătirile pentru înmormântarea sa erau în plină desfășurare.

Totul a început când fiica bătrânei, aflată în Iași, a observat că mama sa nu mai răspundea la telefon de două zile. Îngrijorată, a rugat o vecină să verifice situația. Cele două femei au intrat în casă prin grădină, deoarece poarta era închisă, și au găsit-o pe bătrână căzută pe podea. În grabă, au presupus că aceasta a decedat.

„Ea era foarte activă, ieșea în curte, vorbea cu copiii. Luni dimineața, m-a sunat fiica ei să merg să văd ce se întâmplă, că nu mai răspunde la telefon de două zile. Când am intrat în casă, am văzut-o căzută, cu un singur ciorap pe ea.

Probabil a încercat să se îmbrace și i s-a făcut rău”, a povestit una dintre vecine. Aceasta a anunțat familia că bătrâna ar fi decedat și a sugerat să fie contactată o firmă de pompe funebre.

Însă, când fiica bătrânei a ajuns la fața locului, evenimentul a luat o turnură dramatică. În timp ce își jelea mama, aceasta a simțit cum bătrâna îi strânge mâna și deschide un ochi. Imediat, bătrâna a fost transportată de urgență la spital, unde se află în stare gravă.

Satul Sârca a fost șocat de acest incident, iar comunitatea rămâne cuprinsă de emoție și neliniște în așteptarea veștilor de la spital.

Publicitate