Un român a ieșit cu frigiderul la plimbare într-o intersecție – VIDEO

Un bărbat din Iași a devenit viral pe internet după ce a fost filmat în timp ce împingea un frigider mare printr-o intersecție aglomerată. Motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest rămâne necunoscut.

Luni, pe 5 august, un videoclip în care apare un bărbat împingând un frigider în picioare printr-o intersecție aglomerată din Iași a devenit viral pe internet. În filmuleț, se observă cum bărbatul împinge liniștit aparatul frigorific pe trecerea de pietoni, printre mașini, reușind să atragă atenția tuturor trecătorilor și șoferilor .

Consilierul local Silviu Apostol, cel care a surprins scena, a publicat videoclipul pe pagina sa personală de Facebook, însoțit de comentariul: „Acel moment când simți că trebuie să iei frigiderul cu tine! Sigur nu i-a explicat doamna că trebuie să ia doar lista pentru cumpărături lipită pe frigider”.

Internauții au reacționat imediat la videoclip, unii făcând haz de necaz, iar alții exprimându-și mirarea. Printre comentarii se numără:

„Sper măcar că avea ceva rece de băut cu el”
„Bine măcar că nu-i pe contrasens”
„Nu a reușit să dezlipească lista de pe frigider, și, doamne ferește să uite ceva”.

Acest incident amuzant a stârnit curiozitatea și zâmbetele multora, subliniind încă o dată puterea rețelelor sociale de a transforma momente cotidiene neobișnuite în fenomene virale. Motivul exact pentru care bărbatul împingea frigiderul prin intersecție rămâne un mister, adăugând un element de intrigă și umor la poveste.

Publicitate