Fotbaliștii naționalei au dat jos toate tablourile din hotel și au pus altele cu ei!

În timpul șederii echipei naționale de fotbal a României la hotelul Melchior Park din Würzburg, toate pozele au trebuit să fie luate de pe pereți, notează site-ul merkur.de.

Fotbaliștii au ajuns la hotel pe 10 iunie și este rezervat exclusiv pentru echipa României până la finalul turneului pe 14 iulie.

Hotelul a oferit tot felul de servicii speciale exclusive în acest sens: „Este un efort uriaș”, spune directorul hotelului Dagmar Wagenpfahl-Lagrange, tot având în vedere cerințele DFB și UEFA. Dar așteptăm cu nerăbdare provocarea. Hotelul este păzit non-stop de personal de securitate, iar bucătăriei i s-a oferit un „catalog de 40 de pagini despre ce și cine are voie să mănânce”, spune directorul.

Un detaliu însă depășește orice curiozitate: managerul hotelului spune că personalul a trebuit să scoată pozele de pe pereți în toate camerele.

Și asta pentru că fotbaliștii români și-au adus propriile poze cu ei. Întrebat de ce, fundașul central român Radu Drăgușin a dezvăluit că oferăechipei „un sentiment de mândrie”.

Publicitate