O femeie a fost găsită moartă în casă! Sunase la 112 dar polițiștii au ajuns a doua zi!

Un bărbat de 50 de ani și o femeie de 44 de ani, concubini, au fost găsiți morți marți, într-o casă din localitatea brăileană Mircea-Vodă, prezentând urme de violență pe corp.

Cadavrele au fost descoperite după ce, cu o zi înainte, femeia a sunat la 112 anunțând că se află în pericol, însă polițiștii nu au reușit să o localizeze, relatează News.ro.

Marți dimineață, în jurul orei 09:45, polițiștii au fost sesizați printr-un apel 112 de către o femeie, care a raportat descoperirea celor două cadavre într-un imobil din comuna Mircea-Vodă.

„A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat de 50 de ani și o femeie de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă. Ambele cadavre au fost preluate de Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei,” a transmis IPJ Brăila.

Conform sursei citate, cu o zi înainte de descoperirea cadavrelor, femeia a sunat la 112, raportând că se află în pericol. Luni, la ora 12:31, Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a înregistrat un apel în care se auzea o femeie țipând și spunând că este în pericol, fără a oferi detalii despre identitatea sa sau locația exactă.

Polițiștii au intervenit, folosind datele de localizare furnizate, și au trimis două echipe în localitatea Mircea-Vodă. „În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote și nici vreun conflict în derulare la imobilele din zona respectivă,” a declarat IPJ Brăila.

Polițiștii au discutat cu locuitorii din zonă pentru a încerca identificarea imobilului unde ar fi avut loc conflictul și pentru a identifica apelanta. S-a încercat reapelarea numărului de telefon, însă fără succes, deoarece numărul aparținea unei cartele pre-pay neînregistrate.

Verificările ulterioare au indicat că telefonul aparținea femeii de 44 de ani din comuna Mircea-Vodă, dar vecinii nu au putut furniza această informație la momentul respectiv.

Publicitate