Șase călători au ajuns la spital după ce șoferul de autobuz a frânat brusc!

Joi, mai mulți călători dintr-un autobuz de transport public din municipiul Brașov au fost răniți în urma unui accident. Incidentul s-a produs după ce șoferul autobuzului a efectuat o manevră bruscă care a dezechilibrat pasagerii, provocându-le diverse răni, a informat IPJ Brașov.

Poliția a deschis un dosar de vătămare corporală din culpă și a început investigațiile pentru a stabili circumstanțele și condițiile în care s-a produs accidentul.

„La fața locului se află o echipă de polițiști rutieri și criminaliști, care desfășoară cercetări pentru a clarifica toate detaliile incidentului”, a declarat reprezentantul IPJ Brașov.

Potrivit ISU Brașov, accidentul a dus la rănirea a șase persoane – cinci femei și un bărbat. Acestora li s-a acordat asistență medicală de urgență la fața locului, fiind ulterior transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Victimele, cu vârste cuprinse între 21 și 72 de ani, au suferit diverse traumatisme faciale, abdominale, toracice și la membre, însă toate sunt conștiente, a adăugat ISU Brașov.

Conform purtătorului de cuvânt al RAT Brașov, incidentul a avut loc pe strada 15 Noiembrie, în zona Tribunalului din Brașov, în momentul în care șoferul autobuzului a fost nevoit să frâneze brusc, relatează BizBrașov.

Publicitate