O copilă dată dispărută, refuză să fie predată părinților și să se întoarcă la domiciliu!

Misterul dispariției tinerei de 17 ani din Neamț a cunoscut o nouă întorsătură neașteptată, pe măsură ce tânăra a fost găsită și s-a prezentat în mod voluntar la sediul Poliției municipiului Roman.

Cu toate acestea, situația s-a complicat odată cu refuzul ei categoric de a se întoarce la domiciliu sau de a fi predată părinților săi.

Într-un comunicat oficial, reprezentanții Poliției Neamț au dezvăluit că tânăra dispărută a reapărut în data de 7 august la sediul Poliției din Roman. Totuși, tânăra a ales să respingă atât încercările de a fi predată părinților săi, cât și propunerea de a se întoarce acasă. Conform poliției, ea nu a fost victima niciunei infracțiuni în perioada absenței sale.

Inițial, femeia care a sesizat dispariția fiicei sale a alertat autoritățile duminică, 6 august, când tânăra de 17 ani a plecat voluntar de la domiciliu pe 1 august și nu a mai dat niciun semn de viață până în momentul în care s-a prezentat la sediul poliției.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț au fost înștiințați cu privire la situație, pentru a analiza și a interveni, dacă este necesar, în contextul refuzului tânărului de a reveni la domiciliu.

Această întorsătură neașteptată în cazul tânărului dispărut aduce noi întrebări și incertitudini. Se pare că motivațiile care au condus la plecarea sa și la refuzul de a se întoarce rămân necunoscute, lăsând în urmă un mister care necesită clarificări.

Publicitate