Polițist reținut după ce o bătrână l-a surprins în toiul unui ”amplu” proces de autosatisfacere, în scara blocului

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au dispus reținerea unui agent de poliție dintr-o comună din nordul județului Galați, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, prevăzută de art. 375 din Codul penal, și tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de art. 371 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal.

Potrivit probatoriului administrat până în acest moment al urmăririi penale, incidentul a avut loc în data de 1 august 2023, când agentul de poliție se afla în scara unui bloc din municipiul Galați.

În timpul incidentului, inculpatul a efectuat acte sexuale de autoerotism, fiind observat de o martoră, situație care i-a provocat acesteia o puternică stare de tulburare.

În urma reținerii, procurorii au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, față de același inculpat. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale.

Conform informațiilor obținute de cotidianul local Monitorul de Galați, incidentul ar fi avut loc în afara programului de lucru al agentului de poliție, care se afla în civil în momentul faptelor. În prezent, autoritățile încearcă să afle mai multe detalii și să clarifice contextul în care s-au petrecut aceste evenimente nefericite.

Publicitate