Primarul Carabelea anunță că îi va da pe mâna justiției pe colegii din PNL și foștii colegi din PDL

După ce nu i-a ieșit ”jocul” prin care dorea ca primăria municipiului să cumpere încă odată piciorul telegondolei (vezi aici), primarul Andrei Carabelea a amenințat că va face plângere penală celor care au făcut ca Perla Invest să ajungă în situația de astăzi.

În limbaj popular, ceea ce face acum primarul Carabelea se numește ”frecție la picior de lemn” pentru că faptele petrecute în perioada 2006-2016 sunt prescrise de mult, unele din ele.

Interesant este că inițiativa lui Carabelea va lovi tocmai în partidul al cărui președinte este, adică PNL.

Societatea Perla Invest a fost înființată în momentul în care fostul PDL deținea controlul total atât la Piatra Neamț, iar jaful din bani publici a fost coordonat exclusiv de către membrii sau apropiații PDL de la acea vreme.

De menționat că Andrei Carabella era și el membru PDL în acea perioadă, se bucura de privilegiile vremurilor, fiind o mare speranță în echipa de tineret a lui Gheorghe Ștefan.

Primarul Carabelea spune că se va îndrepta și împotriva celor care în 2016 au votat preluarea creditului bancar de la Perla Invest către primărie.

În acest fel, primarul Carabelea se va îndrepta împotriva fostului primar Dragoș Chitic dar și împotriva propriilor prieteni și colegi liberali care sunt astăzi alături de el în echipa de conducere: Teodorescu Constantin, Mihai Obreja sau Adrian Ciobanu, care a lăsat postul de consilier pentru cel de subprefect.

disclaimer

Publicitate