Din motive rămase necunoscute, un tânăr s-a luat la ”bătaie” cu un stâlp de iluminat (VIDEO)

De multe ori sărbătorile vin la pachet cu un consum exagerat de alimente, băutură, sau, după caz, alte substanțe. Exemplificarea a fost făcută de un constănțean care, din motive rămase necunoscute, a luat la bătaie un stâlp de iluminat.

Evenimentul cu pricina a avut loc pe o stradă din municipiul Constanța în seara zilei de 28 decembrie. Inspirat probabil de filmele cu Van Damme, acesta luase la picioare un stâlp, care îi ieșise neinspirat în cale, notează replicaonline.ro.

Cu toate că temperatura era destul de scăzută, vajnicul karateka era îmbrăcat în pantaloni scurți și șlapi. ”Omul a venit pregătit pentru sport, probabil că vrea să dea jos sarmalele consumate de Crăciun” a declarat un om aflat în trecere prin zonă.

Pe lângă violența aplicată stâlpului, bărbatul părea să nu țină cont de temperatura din termometre, fiind îmbrăcat destul de sumar, mai exact în pantaloni scurți și șlapi și o bluză de trening.

”Bătaia” cu stâlpul a durat cam 1 minut, timp în care lumea trecea pe lângă el și se minuna de faptele bărbatului. Probabil că acesta consumase prea mult alcool sau chiar substanțe interzise, mai precizează sursa citată.

Publicitate