”Decât sa dam 1% la bănci cu cardul, mai bine ajutam oamenii cu un discount dublu, adică 2%”

Măsurile fiscale recent promovate de guvernul Ciolacu și susținute din spate de către liberali, au stârnit un val de nemulțumire în rândul populației din România, iar acum un antreprenor a luat o decizie neașteptată pentru a face față noilor schimbări.

Începând cu data de 3 noiembrie 2023, magazinul de materiale de construcții „My Store”, deținut de acest antreprenor, a anunțat că va oferi un discount de 2% pentru toate produsele cumpărate de clienții care aleg să plătească în numerar.

Acest gest vine ca răspuns la noile măsuri fiscale care au redus plățile cu bani cash și au încurajat utilizarea cardurilor.

Într-un comunicat public, antreprenorul a declarat: „Începând de mâine,03.11.2023 ,la Magazinul nostru de materiale construcții, My Store, din orașul Tismana , celor care vor plăti numerar se va acorda un discount de 2% pt orice produs cumpărat! Vom încerca să renunțăm la orice plata cu cardul ! Decât sa dam 1% la bănci prin plata cu cardul ,mai bine ajutam oamenii cu un discount dublu, adică 2%.”

Această inițiativă a stârnit interes și discuții în rândul comunității locale, cu unii susținând gestul antreprenorului ca pe o măsură de sprijin pentru clienți, în timp ce alții consideră că ar putea fi o soluție temporară și de scurtă durată.

Este încă de văzut dacă mai mulți antreprenori vor adopta astfel de practici pentru a contrabalansa măsurile fiscale recent implementate sau dacă vor apărea noi schimbări în abordarea plăților în numerar în România.

Reducerea plăților cu bani cash a stârnit un val de revoltă în spațiul public, iar așa cum știm, când românului îi ajunge ”cuțitul la os”, începe să reacționeze.

Publicitate